Pleeggezinnen gezocht in Hellendoorn

Brent - 10 jaar Dylaila - 8 jaarBrent* (10 jaar) en Dylaila* (8 jaar) wonen bij kennissen van hun ouders. De kinderen hebben al op veel plekken gewoond. Ook nu wordt er gezocht naar een plek waar Brent en Dylaila tijdelijk kunnen wonen. Het gaat niet goed in het gezin waar ze nu wonen en thuis wonen is (nog) geen optie.

Brent en Dylaila zitten beide op voetbal. Ze vinden het leuk om dingen te ondernemen of om te gamen. Het liefste blijven ze bij hun eigen club voetballen, zodat ze hun vriendjes en vriendinnetjes nog kunnen spreken. Brent gaat naar speciaal onderwijs en wil liever niet zo lang in de taxi zitten. Het liefste willen ze thuis wonen. Er wordt dan ook gekeken wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Tot die tijd zoeken we een plek voor Brent en Dylaila. Benieuwd naar het verhaal van pleegouders? Lees het verhaal van Herman en Roelof uit Daarle. Of het verhaal van Amanda en Erik uit Hellendoorn.

* De oproep is fictief. Veel kinderen uit Twente - met een vergelijkbaar verhaal - wachten op een plekje waar ze zorgeloos kunnen opgroeien.